dilluns, 11 de setembre del 2017

Tornada a l'escola

Aquest any la tornada a l'escola és una mica més especial. Els dos pingüins marxen a l'escola!



Ha estat genial poder disfrutar del gran i del petit durant tot el temps que han estat a casa, però ara comença una nova etapa per a tots. Tinc una barreja de sentiments entre tristesa, emoció i il.lusió que no sé si aquesta nit podré dormir!

Demà al matí aniran ben guapos amb les bates que els hi he cosit amb el patró de Naii. ës el primer cop que faig una peça així amb tela plana i n'estic orgullosissima!!

La bata de l'escola tradicional era vermella amb els botons als hombros. L'any passat però, van començar a haver-hi canvis en la línia pedagògica de l'escola i ens van dir que podiem portar per aquest curs la bata que volguéssim. I de seguida em van venir ganes de cosir-ne una.

Entre els canvis de l'escola, van decidir canviar els noms de les classes d'educació infantil. Els pares podiem portar llistes amb set noms que tinguessin un vincle i després entre totes les families els vem votar. A casa vem fer una llista amb personatges representatius de la festa major. I aquesta va ser la més votada! Ens va fer tanta il.lusió que per això els he volgut fer les bates. El Mister anirà a la classe de les Cucaferes i el Monster a la classe dels Castellers!



Els patrons de Naii són molt xulos i estan molt ben explicats, al final m'ha resultat fàcil i tot! He seguit amb el color tradicional dels quadrets vermells (em sabia greu, l'antiga bata era molt representativa de l'escola), però he cosit la meitat amb tela vermella per poder-hi posar uns vinils amb els personatges de cada classe. Darrera hi he afegit una frase que per mi és molt representativa de com és l'escola, encara que el meu marit pensa que és massa reivindicativa per a un nen...en fi.



La cinta per penjar les bates ha estat l'últim que he cosit, no sabia quina cinta posar perquè em fa pena gastar-les. Finalment em vaig decidir per aquesta de pingüins que em va regalar l'Alicia de Coseprimacose, en una visita que van fer als encants. Muchas gracias, me encanta! Valia la pena gastar-la.

I em queda decidir-me per la butxaca, que no sé si posar-la a la dreta, a l'esquerra i fer-la de quadrets o llisa. Però això ho puc improvitzar en una tarda!

Avui els hem posat a dormir ben d'hora, demà serà un dia molt especial. Segur que també ho serà en moltes cases perquè he pogut veure moltes bates, mochiles i bossetes a Menuda inspiracion!



Este año la vuelta al colegio es un poco más especial. Los dos pingüinos se van a la escuela!

Ha sido genial poder disfrutar del grande y del pequeño durante todo el tiempo que han estado en casa, pero ahora comienza una nueva etapa para todos. Tengo una mezcla de sentimientos entre tristeza, emoción e ilusión que no sé si esta noche podré dormir!

Mañana por la mañana irán bien guapos con las batas que les he cosido con el patrón de Naii. És la primera vez que hago una pieza así con tela plana y estoy orgullosísima !!

La bata de la escuela tradicional era roja con los botones a los hombros. El año pasado pero, empezaron a haber cambios en la línea pedagógica de la escuela y nos dijeron que podíamos llevar para este curso la bata que quisiéramos. Y enseguida me vinieron ganas de coser una.

Entre los cambios de la escuela, decidieron cambiar los nombres de las clases de educación infantil. Los padres podíamos llevar listas con siete nombres que tuvieran un vínculo y luego entre todas las familias los votabamos. En casa hicimos una lista con personajes representativos de la fiesta mayor. Y esta fue la más votada! Nos hizo tanta ilusión que por eso los he querido hacer las batas. El Mister irá a la clase de las Cucaferes y el Monster a la clase de los Castellers!

Los patrones de Naii son muy chulos y están muy bien explicados, al final me ha resultado fácil y todo! He seguido con el color tradicional de los cuadritos rojos (me sabía mal cambiarlo, la antigua bata era muy representativa de la escuela), pero he cosido la mitad con tela roja para poder poner unos vinilos con los personajes de cada clase. Detras he añadido una frase que para mí es muy representativa de cómo es la escuela, aunque mi marido piensa que es demasiado reivindicativa para un niño ... en fin.

La cinta para colgar las batas ha sido lo último que he cosido, no sabía qué cinta poner porque me da pena gastarlas. Finalmente me decidí por esta de pingüinos que me regaló Alicia de Coseprimacose, en una visita que hicieron a los encants. Muchas gracias, me encanta! Valía la pena gastarla.

Y me queda decidirme por el bolsillo, que no sé si ponerlo a la derecha, a la izquierda y hacerla de cuadritos o lisa. Pero esto lo puedo improvisar en una tarde!

Hoy los hemos puesto a dormir temprano, mañana será un día muy especial. Seguro que también lo será en muchas casas porque he podido ver muchas batas, mochila y bolsitas a Menuda inspiración!



4 comentaris:

  1. Son una passada de boniques! Estic segura que els teus petits aniràn molt feliços amb aquestes bates!

    ResponElimina
  2. Pues no van a ir contentos con sus batas nuevas!! Están perfectas , así que te puedes sentir orgullosisima!!!
    Besitos.

    ResponElimina
  3. Pero que bien aconjuntados!! Muy guapos!

    ResponElimina